22400, Україна, Вінницька область,
м. Калинівка, вул. Незалежності, 67


+38 (0432) 50-80-37 рушникосушарки
+38 (0432) 50-80-36 н/ж металопрокат
+38 (0432) 50-80-30 факс

Інформація
Сортамент нержавіючих труб

Сортамент нержавіючих трубОдним з найбільш часто застосовуваних видів нержавійки оптом є металопрокат у вигляді труби. Він використовується в багатьох галузях народного господарства і вирішує найскладніші виробничі та побутові завдання. У зв'язку з цим сортамент трубних виробів, їх типорозміри і форми відрізняються дуже великою різноманітністю.

Нержавіючі труби застосовуються для транспортування різних агресивних речовин – газів або рідин. Тому вони активно використовуються в галузях промисловості, комунальному господарстві і в побутовій сфері. Крім того, великі обсяги трубної продукції застосовуються при будівельно-монтажних роботах.

Якісна нержавійка у вигляді трубного металевого профілю ефективно посилює характеристики міцності різних конструкцій, при цьому не значно збільшуючи їх вагу. Застосування нержавіючих труб для вирішення кожної конкретної інженерної задачі вимагає від металевих виробів особливих властивостей і характеристик. Однак рішення подібних завдань не є серйозною проблемою, оскільки ринок пропонує достатній вибір продукції з якісного металу. Це дає можливість торговельним організаціям повністю забезпечувати потреби ринку в трубах потрібних розмірів і форм.

Сортамент нержавіючої трубної продукції включає в себе велику кількість груп і найменувань виробів, що поділяються за кількома ознаками.

До основних класифікаторів належать:

  • якість металу, з якого виготовлена ​​нержавіюча труба;
  • вид профілю;
  • спосіб виробництва труби;
  • призначення виробу;
  • тип оброблюваної поверхні і т.д.

Міцна нержавійка оптом користується стійким попитом. Обсяги реалізації круглих і профільних (овальних, квадратних, прямокутних та ін.) виробів впевнено зростає. Не залежуються на складах також безшовні, зварні і поліровані труби. Даний перелік сталевої продукції, регламентований стандартами, далеко не повний. Стандартизація дозволяє споживачу вибирати найбільш якісні види продукції, які повністю підходять для конкретного виду робіт.