22400, Україна, Вінницька область,
м. Калинівка, вул. Незалежності, 67


+38 (0432) 50-80-37 рушникосушарки
+38 (0432) 50-80-36 н/ж металопрокат
+38 (0432) 50-80-30 факс

Інформація
Какая толщина вашего полотенцесушителя?

толщина трубы полотенцесушителяНа кухне или в ванной комнате трудно обойтись без очень важного аксессуара – полотенцесушителя, который позволяет не только подсушивать влажные банные принадлежности и полотенца, но и обогревать помещение. Современный рынок предлагает большой перечень подобных изделий с различными дизайнерскими решениями и техническими характеристиками. На что же следует обратить внимание в первую очередь, приобретая полотенцесушитель?

Основным элементом данной продукции является согнутая, в зависимости от  конкретного дизайнерского решения, труба из стали или другого металла, по которой течет нагретый теплоноситель (вода, антифриз).  Таким образом, основным параметром, определяющим качество этого аксессуара, являются характеристики материала самой трубы.

Детальніше...
 
Сортамент нержавіючих труб

Сортамент нержавіючих трубОдним з найбільш часто застосовуваних видів нержавійки оптом є металопрокат у вигляді труби. Він використовується в багатьох галузях народного господарства і вирішує найскладніші виробничі та побутові завдання. У зв'язку з цим сортамент трубних виробів, їх типорозміри і форми відрізняються дуже великою різноманітністю.

Нержавіючі труби застосовуються для транспортування різних агресивних речовин – газів або рідин. Тому вони активно використовуються в галузях промисловості, комунальному господарстві і в побутовій сфері. Крім того, великі обсяги трубної продукції застосовуються при будівельно-монтажних роботах.

Детальніше...
 
Види нержавіючого металопрокату

Види нержавіючого металопрокатуЦінний технологічний матеріал – нержавіюча сталь – представляє собою металевий сплав із заліза і добавок, що дозволяють придбати антикорозійну опірність. Основним таким компонентом є хром, причому збільшення його частки в сплаві дозволяє підвищити опірність матеріалу довкіллю. Крім хрому в сплав для виробництва нержавіючого металопрокату часто додаються інші цінні елементи: кобальт, молібден, нікель і т.д.

Сучасна металургія випускає кілька різновидів нержавіючого металопрокату:

Детальніше...
 
Виробництво і застосування нержавіючої сталі

Виробництво і застосування нержавіючої сталі

Реалізація металопрокату оптом є одним з найпоширеніших видів економічної діяльності у сфері металургії. Продажем виробів з металу займаються компанії і дилери, які часто здійснюють комплексні поставки, пропонуючи великий перелік продукції. У той же час, належне місце займають і фірми з вузькою спеціалізацією, які продають один або кілька конкретних видів прокату.

Незалежно від розмаїття реалізованих виробів, їх продаж має підкріплюватися серйозними навичками і знаннями, що дозволяє професійно консультувати потенційних покупців. Це пов'язано зі специфікою подальшого використання прокату різних типів в будівництві та промисловості.

Детальніше...